Често поставувани прашања кога аплицирате за Кредит за пензионери

marija Настани и Промоции

Пензионер сте и сакате да аплицирате за кредит?
Од видеото погледнете што треба да знаете кога аплицирате за Кредит за пензионери во Штедилница ФУЛМ.
Имате дополнителни прашања? Ви стоиме на располагање
Повеќе инфо за условите на
Аплицирај за кредит онлајн на https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn-prepage/
или во некоја од нашите филијали:
Скопје – Центар 02/3217–912, Скопје – Аеродром 02/2403-208, Скопје – Автокоманда 02/3109-327, Кавадарци 043/400-655, Струмица 034/330-721, Битола 047/236-796, Тетово 044/351-281