mFULM мобилна апликација

marija Настани и Промоции

Зошто да одиш во филијала на еден ваков убав сончев ден кога обврските можеш да ги завршиш од било кое место во било кое време со mFULM мобилната апликација?

Користи ги предностите на mFULM 👇

✅Увид во состојбата на твоите кредити и депозити 24/7

✅Информации за услугите на ФУЛМ

✅Калкулатор

✅Можност за плаќање на доспеаните обврски на твоите кредити во било кое време

✅Можност за онлајн аплицирање за кредит

✅Контакт информации

Линкови за преземање: Google play https://play.google.com/store/apps/details?id=mk.com.fulm.app&hl=en

App Store: https://apps.apple.com/mk/app/mfulm/id1486576310

За повеќе инфо контактирај ги нашите филијали: Скопје – Центар 02/3217–912 Скопје – Аеродром 02/2403-208 Скопје – Автокоманда 02/3109-327 Кавадарци 043/400-655 Струмица 034/330-721 Битола 047/236-796 Тетово 044/351-281