Кредити за Пензионери

marija Настани и Промоции

Пензионерските денови се убави затоа што имаме доволно време да ги реализираме сите долго планирани идеи.

Кои се Вашите планови за оваа пролет?

Можеби да го реновирате домот? Да купите нова кујна или пак да инвестирате во земјоделски насади кои ќе Ви донесат дополнителен приход?

Реализирајте ги сите Ваши планови со помош на Кредитот за пензионери на Штедилница ФУЛМ

Повеќе инфо за условите на:
https://www.fulm.com.mk/krediti-2-2/kredit-za-penzioneri/

Аплицирај онлјан на:
https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn-prepage/

или во некоја од нашите филијали:
Скопје – Центар 02/3217–912, Скопје – Аеродром 02/2403-208, Скопје – Автокоманда 02/3109-327, Кавадарци 043/400-655, Струмица 034/330-721, Битола 047/236-796, Тетово 044/351-281