Децата на ФУЛМ ловеа и боеа велигденски јајца

Филип Неделковски Decata na FULM

Децата на ФУЛМ ги исполнија нашите простории со многу љубов и позитивна енергија. Во паркот пред просториите на Централата на Штедилница ФУЛМ, “Ловевме” чоколадни, а потоа боевме и Велигденски јајца 😊

Нашите најмали членови ви испраќаат поздрав и ви ги честитаат Велигденските празници!