Децата на ФУЛМ и Интернационалниот ден на кредитни унии

Филип Неделковски Decata na FULM, Настани и Промоции

Во активностите поврзани со Интернационалниот ден на кредитни унии ги вклучивме и најмалите, Децата на ФУЛМ и им дадовме мала задача да го обојат овогодинешниот постер за Интернационалниот ден на кредитни унии. Во прилог ви ги претставуваме нивните ремек-дела и како тие би го обоиле светот и:

Како се креираше дизајнот на мобилната апликација mFULM?

Филип Неделковски Decata na FULM, Настани и Промоции

Во процесот на дигитализација на нашите финансиски услуги, изминатиот период работевме на изработка на мобилна апликација којашто ќе Ви ги овозможи придобивките за користење на Електронско банкарство на Штедилница ФУЛМ! Нашиот тим на мали креативци за оваа цел заедно работеше на подготовката на дизајнот на мобилната апликација mFULM. Имаше навистина голема бура на креативни идеи и секој од нив допринесе …

Децата на ФУЛМ во Музејот на илузии

Филип Неделковски Decata na FULM, Настани и Промоции

Предновогодишното дружење со Децата на ФУЛМ во Музејот на илузии, со сигурност никогаш нема да биде заборавено 🙂 Погледнете ги нивните реакции и како тие ја доживеаа посетата на овој необичен музеј  

Интерактивен едукативен настан со Децата на ФУЛМ

Филип Неделковски Decata na FULM, Настани и Промоции

По повод Светскиот ден на Штедењето имавме интерактивен едукативен настан со Децата на ФУЛМ во нашите простории. Ги прашавме: Како, каде и зошто е добро да се штеди? Во кои држави во светот постојат кредитни унии? Поголемите ни погодија се, а оние помалите не воодушевија со ретки бисерчиња  Погледнете дел од атмосферата    

Децата на ФУЛМ ловеа и боеа велигденски јајца

Филип Неделковски Decata na FULM

Децата на ФУЛМ ги исполнија нашите простории со многу љубов и позитивна енергија. Во паркот пред просториите на Централата на Штедилница ФУЛМ, “Ловевме” чоколадни, а потоа боевме и Велигденски јајца 😊 Нашите најмали членови ви испраќаат поздрав и ви ги честитаат Велигденските празници!

Ден на финансиска едукација во Градски парк, Скопје

Филип Неделковски Decata na FULM

Ден на финансиска едукација во Градскиот парк во Скопје. На настанот присуствуваа ученици од различни средни училишта и имаа можност да се запознаат со дел од активностите на Штедилница ФУЛМ, колку е значајно штедењето и колку се корисни кредитите доколку паметно се искористат. Штедилница ФУЛМ за сите кои запишаа цел за која би штеделе во иднина, обезбеди симболични подароци, а …