Одбери среќа!

marija Настани и Промоции

Ако ве прашаат што ви е најважно во животот, сигурно ќе кажете – среќата на вашите деца, на вашите најблиски, сопствената среќа…

Вклучете се во кампањата ,,Одбери среќа и направете ги среќни оние кои најмногу ги сакате!

Подигнете кредит за вашите семејни прослави, за матурата на вашето дете, направете свадба од соништата или отпатувајте на некоја нова туристичка дестинација!

И повеќе од тоа!

Сите вие, кои ќе подигнете кредит во промотивниот период од 7 Мај до 31 Август 2019 година, ја добивате можноста, да бидете потенцијални добитници на:

👉 карти за концерт;

👉 ваучери за СПА третман ;

👉 ваучери за вечера во ресторан со добра музика!

А за најсреќниот 👉👉👉 Специјално изненадување!

Следете нѐ на нашите социјални медиуми

👉Facebook  👉Instagram 👉Linked in 👉YouTube

каде што ќе објавиме информации за концертите и сите новости за кампањата.

Направете го секој момент вреден за паметење!

Одбери среќа!

Одбери ја Штедилница ФУЛМ!