За Вас

 

Луѓе помагаат на луѓе

Оваа страна е наменета ЗА ВАС !
Вашиот успех е наша мотивација!

Вашите Инспиративни Приказни
Обуки/Работилници
Вработување во ФУЛМ
Интернационален ден на кредитните унии
5 минути за Вашето мислење
Анкети
Форум на жени лидери
Форум на млади
Форум на амбасадори
Вашите бизниси во кампањата ,,Мој бизнис – Моја слобода!”
Тикет за бериќет искуства
Промоција на зелените бизниси на жените
Информации за Ковид-19
Пофалби и поплаки
Вие и Вашите бизниси во време на Ковид – 19
Децата на ФУЛМ
Плаќајте редовно