Почитувај ги мерките за заштита од Ковид-19

marija Informacii za Covid-19, Настани и Промоции

Само ЗАЕДНО можеме да ја надминеме оваа здравствена криза ако сите ги почитуваме мерките за претпазливост и заштита од Ковид-19 Да ги почитуваме мерките за заштита на нашето здравје и здравјето на нашите најблиски!  

ПОНУДА за поповолни договорни услови при плаќањето на кредити во Штедилница ФУЛМ (индивидуална)

marija Informacii za Covid-19

Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје Бр.03-565/2 Скопје 09.09.2020 г. Врз основа на Уредбата со законска сила за начинот на промена на договорни услови за кредитните изложености кај банките и штедилниците (Службен весник бр. 80/2020 и 125/2020), Одлука за изменување и дополнување на Одлуката за методологијата за управување со кредитниот ризик (Службен весник бр. 76 /2020, 116/2020), а согласно Одлуката за услови …

Соопштение за индивидуално продолжување на понудата за поповолни услови за отплата на кредитите

marija Informacii za Covid-19, Настани и Промоции, Соопштенија до јавност

Штедилница ФУЛМ ДОО Скопје Бр.03-565/1 Скопје 07.09.2020 г. СООПШТЕНИЕ   Периодот на поповолни договорени услови при подмирување на обврските по основ на кредитите во Штедилница ФУЛМ,  на клиентите – физички лица во согласност со Јавната Понуда за поповолни договорни услови при плаќањето на кредити во Штедилница ФУЛМ во согласност препораките и мерките дадени/преземени од Владата на Република Северна Македонија за …

Да ги почитуваме мерките коишто штитат од коронавирусот

marija Informacii za Covid-19, Настани и Промоции

Да не забораваме да ги почитуваме мерките за заштита од коронавирусот при секое излегување надвор Да држиме растојание од два метра во затворени и отворени јавни простори; Никогаш да не се групираме повеќе од две лица; Задолжително да носиме маска, марама или шал во затворени простори; Заштитна опрема се носи и надвор тогаш кога не можеме да го одржиме потребното …

Десет совети при патување за време на Ковид-19

marija Informacii za Covid-19, Настани и Промоции

1. Избегнувајте патување со автобус, воз или авион. По можност патувајте со кола без многу застанувања на бензински пумпи или ресторани. Избегнувајте делење на кола со луѓе коишто не се членови од Вашето семејство 2. Проверете дали менаџментот на местото каде што ќе бидете сместени ги презема потребните мерки и протоколи за заштита од Ковид-19. Можете и да кампувате доколку …

Како кредитните унии во светот придонесуваат во справување со Ковид-19?

marija Informacii za Covid-19

Погледнете од сликата како кредитните унии придонесуваат во справување со коронавирус пандемијата во целиот свет! Повеќе информации на https://www.woccu.org/newsroom/covid19_resources Информирајте се како да се заштитите и безбедно да ги посетите нашите филијали во време на Ковид-19 на https://www.fulm.com.mk/category/covid19-informacii/

Грижете се за менталното здравје за време на Covid-19

marija Informacii za Covid-19

Во време на коронавирус-кризата подеднакво е важно да се грижиме и за нашето ментално здравје. Следете ги советите на Министерството за здравство за грижа за Вашето ментално здравје Грижете се за менталното здравје Не заборавајте да се грижите за своето ментално здравје за време на КОВИД-19 кризата. Следете ги овие совети 👇———————————————————-Mos harroni të kujdeseni për shëndetin tuaj mendor gjatë …