Гратис рата на Вашиот кредит

Филип Неделковски Настани и Промоции

Дали си ти следниот кому ќе му подариме Гратис рата?
Oчекувај пријатен телефонски повик од ФУЛМ, затоа што наскоро ќе ги подариме Гратис ратите за месец Јануари.
Повеќе информации на
Земи учество и аплицирај онлајн за кредит на: https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/
или во некоја од нашите филијали: Скопје – Центар 02/3217–912 Скопје – Аеродром 02/2403-208 Скопје – Автокоманда 02/3109-327 Кавадарци 043/400-655 Струмица 034/330-721 Битола 047/236-796 Тетово 044/351-281