"Homemade party" со деловните соработници

Филип Неделковски Настани и Промоции

“FULM Homemade New year party” со највкусни домашни специјалитети зготвени од нашите вработени за нашите клучни деловни соработници. Ви благодариме за поддршката..
Ммммм..Нели е прсти да излижеш?