Предновогодишна прослава

Филип Неделковски Настани и Промоции

Испративме уште една успешна година за нас со супер забава и значајни признанија за нашите вработени.

2019та беше година во која помогнавме на многу луѓе со нашите финансиски услуги, го прославивме нашиот 20ти роденден и го добивме првиот пензионер во ФУЛМ.

Сега ја очекуваме новата 2020та за која сме сигурни дека ќе биде уште поуспешна од 2019та. Сигурни сме затоа што го знаеме единствениот рецепт за успех: ЗАЕДНО МОЖЕМЕ ПОВЕЌЕ!

Среќни празници пријатели!
Тимот на Штедилница ФУЛМ