"Homemade party" me bashkëpunëtorët e biznesit

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

FULM Homemade Neë year party” me specialitetet më të shijshme të bëra në shtëpi të përgatitura nga punonjësit tanë për bashkëpunëtorët tanë kryesorë të biznesit. Faleminderit për përkrahjen ..

Mmmmm.. A nuk janë për të lëpirë gishtat?