Инвестирај во најисплатливиот начин на превоз

Филип Неделковски Настани и Промоции

Во ова време на коронавирус-криза важно е превозот да го направиме што е можно побезбеден.
Инвестирајте во Е-тротинет, велосипед или скутер и останете безбедни, со помош на Вонредниот кредит!
Повеќе информации за условите на следниот линк: www.fulm.com.mk/krediti-2-2/vonreden-kredit/
Аплицирај за кредит онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/
Image may contain: bicycle and text