Од серијата "Хобијата на нашите колеги"

Филип Неделковски Настани и Промоции

Од серијата “Запознај ги нашите колеги”…
Некои од многуте хобија на Јоцо се: спортот, готвењето и уметноста.
А нас пак најважно ни е кога ќе го донесе неговиот следен специјалитет 🙂
Повеќе рецепти од Јоцо на
п.с. и ако некој мисли дека е добар во “ПЕС” на плејстејшн или пинг понг нека ни пише.. Кај нас е е шампионот 🙂