Прошетајте во природа овој викенд

Филип Неделковски Настани и Промоции

Искористете го убавото време што следи викендов и направете прошетка до најблискиот парк, езерце, селце или планина
Шетајте, но во исто време почитувајте ги мерките за заштита. Држете дистанца, носете маски и мијте ги рацете често!
Ви посакуваме убав викенд! 🙂