Каде се гледаш за 5 години?

marija Настани и Промоции, Студенти

Каде се гледаш за 5 години?

Можеби како успешен ИТ програмер или Графички дизајнер кој работи од било кое место во светот?

Инвестирај уште денес во знаења и вештини кои ќе те однесат до кариерата што ја посакуваш со помош на Кредитите за студенти на Штедилница ФУЛМ

ФУЛМ досега поддржа повеќе од 1000 успешни студентски приказни. Нека биде и твојата една од нив.

Повеќе информации за условите на следниот линк:

Кредит за студенти

Аплицирај онлјан на: https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn-prepage/