Кампувајте и имајте прекрасен викенд поминат во природа

Филип Неделковски Настани и Промоции

Дочекајте го следното утро со поглед на изгрејсонцето. Подгответе го шаторот и искористете го викендот што следи за да кампувате во природа.
Неколку предлог места за кампување:
Авто-камп Отешево, Црна Река во Мариово, авто-камп Ливадишта, Црно Езеро, Шар Планина, авто-камп Љубаништа, Маврово.
Убав викенд пријатели!