Штедилница ФУЛМ вработува Референт за шалтерско работење

marija Настани и Промоции

Сакаш да работиш во финансиска институција каде постојано ќе стекнуваш нови знаења и ќе имаш супер колеги со кои заедно ќе постигнувате многу успеси?

Супер! Те бараме токму тебе!

Штедилница ФУЛМ објавува оглас за две работни места на позиција “Референт за шалтерско работење” за за организациските единици во Скопје.

Дознај повеќе како да аплицираш на следниот линк:

Вработување


Биди дел од тимот на ФУЛМ кој повеќе од 21 година гради успешна приказна