Никогаш не е доцна за ПЛАН ,,Б” во животот!

marija Настани и Промоции

Невработени сте и сакате да отворите сопствен бизнис?

Вработени сте, но посакувате нов предизвик и креативна слобода во животот?

Никогаш не е доцна за ПЛАН ,,Б” во животот!

Без оглед дали сте невработен, вработен, студент, пензионер или земјоделец, Ве охрабруваме за НОВ ПОЧЕТОК, со ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА ОД ШТЕДИЛНИЦА ФУЛМ!

Овој Септември, Штедилница ФУЛМ започнува со кампањата ,,ПЛАН Б”

наменета за сите оние кои сакаат да започнат НОВ БИЗНИС

и имаат потреба од финансиска поддршка!

 Затоа,

👉 Дојдете во нашите филијали

👉 Побарајте кредит за СТАРТ-УП бизнис од 10.000 до 400.000 денари, со рок од 12-72 месеци

👉 Раскажете ни ја Вашата идеја за бизнисот и очекувајте токму Вашата идеа да биде одбрана

              за НАЈОРИГИНАЛНА И НАЈКРЕАТИВНА ИДЕЈА и да биде наградена со:

👉 Сите лица кои ќе подигнат кредит, со намена за СТАРТ-АП БИЗНИС, и притоа ни ја раскажат својата идеа за бизнис (на образец во филијалите), во периодот од 10.09.-31.10.2018 година, влегуваат во изборот за ПОБЕДНИК И ДОБИТНИК НА ЛАП-ТОП од Штедилница ФУЛМ за најоригинална и најкреативна идеја.

Затоа, ако имате храброст и идеја да го промените својот свет и сонувате за свој бизнис кој ќе ви овозможи креативна и финансиска слобода, ФУЛМ е тука – финансиски да Ве поддржи!

Заедно можеме повеќе

Штедилница ФУЛМ