Asnjëherë nuk është vonë për një plan “B”në jetë!

marija Ngjarjet dhe Promovimet

 Jeni të papunë dhe doni të hapni biznesin e juaj?
Jeni I punësuar, por doni një sfidë të re dhe liri krijuese në jetë?

Asnjëherë nuk është vonë për një plan “B”në jetë!

Duke mos pasur parasysh a jeni I papunë,I punësuar,student,pensioner ose bujk,ne ju inkurajojm për FILLIM TË RI,ME PËRKRAHJE FINANCIARE NGA KURSIMORJA FULM!

Në këtë  Shtator,Kursimorja FULM fillon me fushatën “PLANI B”

projektuar për të gjithë ata që duan të fillojnë një BIZNESI TË RI dhe kanë nevojë për mbështetje financiare!

Për këtë,

👉 Urdhëroni në filijalet tona

👉Kërkoni  kredi për biznes START-AP prej  10.000 deri  400.000 denarë,me afat prej  12-72 muaj

👉Na tregoni idenë e juaj për biznes dhe prisni që ideja e juaj të zgjidhet si IDE MË KREATIVE DHE MË ORIGJINALE dhe të shpërblehet me :

👉Të gjithe personat që do të marrin kredi,me qëllim për START-AP biznes,dhe gjatë kësaj na tregojn  iden e tyre për biznes (në formular në filijal),në periudhë kohore prej 10.09.-31.10.2018-të,do të hyj në zgjedhjen për FITUES PËR LAP-TOP nga Kursimorja FULM pë ride më creative dhe më origjinale.

Prandaj, nëse keni guximin dhe idenë për të ndryshuar botën tuaj dhe ëndrroni për biznesin tuaj që do t’ju ofrojë liri krijuese dhe financiare,FULM-I është këtu-financiarisht do t ju përkrah!

Së bashku mundemi më shumë

Kursimorja FULM