Нов продукт: Кредит тикет за Бериќет

marija Настани и Промоции

Имаш потреба од финансии за твојот нов или веќе постоечки бизнис?
Информирај се за нашиот нов кредитен продукт
👉 КРЕДИТ ТИКЕТ ЗА БЕРИЌЕТ со НАМАЛЕНА КАМАТА за поддршка на сите ПОЧЕТНИ или ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКИ мали бизниси во време Ковид-19 на следнот линк: https://www.fulm.com.mk/kredit-tiket-za-beriket/
Избери го ФУЛМ за твој сигурен партнер и нека твојот бизнис биде дел од повеќе од 20 000 мали бизниси кои ги поддржавме во изминативе 21 година!
Аплицирај онлајн: