Изненадувања за секој од вас во нашите филијали

Филип Неделковски Настани и Промоции

Изненадувањата за секој од вас, Ве очекуваат во Вашите филијали.

Аплицирајте за кредит и добијте подарок – изненадување

Онлајн на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/
или во филијалитеwww.fulm.com.mk/kontakt/