Децата на ФУЛМ во Музејот на илузии

Филип Неделковски Decata na FULM, Настани и Промоции

Предновогодишното дружење со Децата на ФУЛМ во Музејот на илузии, со сигурност никогаш нема да биде заборавено 

Погледнете ги нивните реакции и како тие ја доживеаа посетата на овој необичен музеј