Среќно пензионирање драга колешке Мица

Филип Неделковски Настани и Промоции

Среќно пензионирање драга колешке Мица.

Посебно сме горди што жена лидер како тебе е нашиот прв пензионер. Ти благодариме за се што направи за ФУЛМ, посебно за Филијала Тиквешија