ОБЈАВЕН НАТПРЕВАРОТ ЗА СТУДЕНТСКА СТИПЕНДИЈА 2020!

marija Настани и Промоции, Студенти

ФУЛМ НАТПРЕВАР ЗА СТУДЕНТСКА СТИПЕНДИЈА 2020!

Прифати го предизвикот и пријави се на шестиот по ред натпревар за студентска стипендија!

За да учествуваш испрати ги твоите идеи за подобрување на студентскиот живот до глобалната заедница преку формата за апликација на следниот линк
https://www.fulm.com.mk/natprevar-za-studentska-stipendija-2020/

Нека биде слушнат твојот глас!
Ти посакуваме успех! 🙂