Реновирајте го домот со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ

Филип Неделковски Настани и Промоции

Оваа година нека ви остане запаметена по реновирањето на Вашиот дом! Инвестирајте во нова кујна, спална соба, бања или нов мебел со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ
Повеќе информации за условите на следниот линк:
Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/