Предлог од колегите од Филијалата во Струмица за убав викенд поминат во природа

Филип Неделковски Настани и Промоции

Го споделуваме предлогот на нашите колеги од филијалата во Струмица за убав викенд во природа.
🏞 Направете прошетка до Колешинските, а потоа и до Смоларските водопади во општина Ново село. По прошетката опуштете се и разладете се во Стара река, Валандовско
Имајте убав викенд.
Уживајте во природата и почитувајте ги препораките за заштита.