Саем на кариера на Универзитетот на ЈИЕ во Тетово, Април 2017

marija Студенти

Штедилница ФУЛМ ги претстави студентските кредити, можноста за штедење, практична настава, вработување и градење на професионална кариера, пред младите присутни на саемот за кариера 2017 на Универзитетот на ЈИЕ во Тетово.