Сега е Вашето време! Бесплатна промоција на женските микробизниси!

marija Настани и Промоции

Image

Почитувани и храбри жени, сега е Вашето време!

Преземете иницијатива за сопствениот живот и дозволете да Ви помогнеме со промоција на Вашиот бизнис!

Испратете ни текст и најмногу три фотографии од Вашиот бизнис, во порака на нашата Facebook страница,

а ние јавно ќе го промовираме Вашиот бизнис на нашите социјални медиуми!

Доколку подигнете кредит за Вашиот бизнис или веќе сте наша кредитокорисничка,

очекувајте можност да добиете и ПОДАРОК - ЕДНА ГРАТИС РАТА на вашиот кредит од ФУЛМ!

 Со почит,

Штедилница ФУЛМ и Форумот на жени на ФУЛМ