СО 6 ЅВЕЗДИ ДО ФУЛМ ТОП-ФАН!

marija Настани и Промоции

Image

Овој октомври, во контекст со темата на прославата на 73-от Меѓународен ден на кредитните унии (21.10.2021-ICU day)  -

„Building financial health for a brighter tomorrow“ или

,,Создаваме финансиско здравје за подобро утре”

Сакаме да им кажеме ГОЛЕМО ,,БЛАГОДАРАМ” на СИТЕ корисници на финансиските услуги на ФУЛМ и воедно да ги испочитуваме сите оние коишто ги користат финанските услуги на ФУЛМ во целост.

За оваа цел,  им посочуваме на нашите постоечки и нови корисници:

Проверете во листата подолу дали ги имате сите 6 ѕвезди за услуги од ФУЛМ, и ако ги немате - дополнете ја Вашата листа и станете ТОП-ФУЛМ-ФАН!

∗Членство

∗Штеден влог

∗Кредит

∗Електронско банкарство

∗Мобилна апликација

∗Фан на социјалните медиуми на ФУЛМ

 (Facebook, Instagram, YouTube и LinkedIn)

Доколку веќе сте ФУЛМ-ТОП-ФАН или ги дополните СИТЕ 6 ѕвезди-услуги,

очекувајте да ве изненадиме како НАШ НАЈ-ТОП-ФУЛМ-ФАН!

Нека ви бидат достапни телефоните, СЕКОЈ ЧЕТВРТОК ВО МЕСЕЦ ОКТОМВРИ,

и очекувајте ПОВИК ЗА ПОДАРОК!

Ваш ФУЛМ