Со вонреден кредит до нов велосипед

Филип Неделковски Настани и Промоции, Приказни за месец Јуни

„Најдоброто и најбрзото превозно средство е велосипедот. Благодарејќи на Штедилница ФУЛМ го шетам цел град и убавините на Македонија. Диши длабоко на планина и уживај во нејзините убавини” – порачува нашиот член Давид