Важно! Понудата важи до 10.04.2020

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Ве молиме да ги известите нашите референти телефонски или на info@fulm.com.mk за Вашата одлука. Доколку не се изјасните најдоцна до 10.04.2020, ќе сметаме дека ја прифаќате понудата
За понудата може да се информирате на
За неприфаќање на понудата може да се изјасните преку нашата веб страница на следниот линк: