Një fundjavë e përshtatur për kënaqësi për të gjitha shqisat

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

 Keni një fundjavë të përshtatur për kënaqësi për të gjitha shqisat

– Shijoni verën e këndshme në Popova Kula

-Shikoni shfaqjen me Pauni në Villa Maria

– Freskohuni  në pishinat e Dosnicas

p.s. gjatë rrugës na vizitoni në degën në Kavadar

Kalonii një fundjavë të këndshme!