Вонредно скратено работно време

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Ве известуваме дека поради дополнителните мерки за ограничувањето на движењето на граѓаните во работните денови, Филијалите, Шалтерот и Централата ќе работат со ново вонредно работно време со клиенти.
СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 08 – 14 часот.
 
Ви благодариме на разбирањето.