Среќен 8ми Март!

Филип Неделковски Настани и Промоции

Среќен празник на сите жени, храбри, мајки, лидери… Сите оние кои прават значајни разлики во нивниот живот, во животот на членовите на нивните семејства, и нивната поширока заедница.