Заедничка прослава на Денот на жената со форумот на жени ФУЛМ Македонија

Филип Неделковски Настани и Промоции

Од 5 до 9 март во Градскиот трговски центар (ГТЦ),  на осмомартовскиот базар, зедовме учество со претставување на нашите производи. На настанот беа присутни и дел од многуте жени претприемачи чиишто успешни бизниси континуирано ги поддржуваме со нашите финансиски услуги.

На централниот настан ги поканивме и жените членки на Форумот на жени на ФУЛМ Македонија, заеднички да го прославиме Денот на жената.

Настанот беше организиран од Комората на занаетчии и Сојузот на Микрофинансиски организации во партнерство со УСАИД.