Urime 8 Marsi

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Urime festën të gjithë grave të guximshme,nënave,udhëheqësëve…Të gjithë atyre që bëjnë ndryshime të rëndësishme në jetën e tyre,në jetën e  anëtarëve të familjes dhe shoqërisë më gjerë.