Вонреден кредит за сите потреби во домот

Филип Неделковски Настани и Промоции

Потребен ви е поголем домашен буџет за оваа есен и престојната зима?
Покријте ги трошоците за зимници, нов инвертор, нов лап топ, регистрација на кола и се што ви е потребно за домот во овој период со помош на Вонредниот кредит на ФУЛМ
Повеќе информации за условите на следниот линк:
Аплицирај онлјан на: www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/