Нашиот тим

 • Placeholder

Со гордост може да кажеме дека нашиот тим е креаторот на успешната приказна на ФУЛМ, Повеќе од 24 години заедно ги надминуваме сите предизвици и сигурни сме дека ЗАЕДНО ќе постоиме уште многу години...

Да се работи во ФУЛМ е вистински предизвик! ФУЛМ е место каде секој од нас може да ги искаже сите свои квалитети и способности и притоа неговиот труд да биде вреднуван. Секој од нас знае дека само ЗАЕДНО, потпирајќи се еден на друг, може да се заврши секоја работна задача..

Но, не ни е само работата предизвик - тука се и дружбите, обуките, тим-билдинг активностите и патувањата! Токму затоа, добриот тим секогаш ги добива и заслужените награди и признанија..

  Image
  Награди и признанија
   Image
   Најдобри службеници
   Image
   Интервјуа
   Image
   Одблиску со вработените
   Image
   Обуки, тренинзи, тим-билдинг, патувања
   Image
   Настани, прослави, конференции, презентации…