Новогодишна забава со Форумот на Млади на ФУЛМ

Филип Неделковски Настани и Промоции

Форумот на млади на ФУЛМ организира Предновогодишна забава во Скопје за сите наши млади членови. Дојдете на добра музика и топ журка!

Пријавтете го вашето присуство на следниов линк
www.fulm.com.mk/7227-2/

Напомена:
Забавата е наменета за сите млади членови на ФУЛМ
Зачленувањето може да го направите во нашите филијали
www.fulm.com.mk/kontakt/