Ваучер за зимување

Филип Неделковски Настани и Промоции

Боровец е вашиот предлог за најдобро место за зимување.

Ваучерот е подготвен и ситно броиме до објавување на најсреќниот учесник во кампањата.

Приклучи се на:
www.fulm.com.mk/krediti/