Бутик Инари – успешен бизнис во време на Корона,

Филип Неделковски Бизнис во Корона, Настани и Промоции

Бутикот Инари чиј сопственик е нашиот член Сара од филијалата ЈСП во Аеродром, е отворен  во 2019 година и веќе успешно работи една година. Бутикот се наоѓа во Скопје и тука може да најдете голем избор на убава женска облека.

“И покрај настанатата ситуација со пандемијата Ковид-19 која ни ја намали работата ве покануваме да не посетите и да се подновите со убаво парче облека од нашиот бутик, притоа секако почитувајќи ги препорачаните мерки за заштита” – порачува Сара

Сара минатата година со финансиска поддршка од Штедилница ФУЛМ инвестираше во дополнителен асортиман на женска облека за својот бутик.

Аплицирај за кредит за поддршка на твојот бизнис

Бутикот Инари се наоѓа во трговскиот центар Скопјанка на адреса Кузман Јосифовски – Питу Бр.19, Скопје

Повеќе информации може да пронајдете на фејсбук профилот на Бутикот Инари

Контакт телефон: 075 405 511