НАЈДОБАР СЛУЖБЕНИК ЗА 2019 Година

Филип Неделковски Настани и Промоции

Македонската банкарска асоцијација и Фондот за осигурување депозити оваа година по повод Светскиот ден на штедењето, 31- ви Октомври организираа пригодна прослава каде традиционално беа доделени плакети на најдобрите службеници за 2019-та година

Штедилница ФУЛМ
Признанието за најдобар службеник за 2019 година од Штедилница ФУЛМ и беше доделено на Габриела Павловска вработена во Ценралата во Скопје.


Штедилница ФУЛМ им го честита Светскиот ден на штедењето, 31 Октомври, на сите штедачи