Спортски банкарски игри 2019

Филип Неделковски Настани и Промоции

ФУЛМ и оваа година учествуваше на спортските банкарски игри и тоа во куглање, пикадо, и баскет.

Спортските банкарски игри поминаа во супер дружба во комбинација со натпреварувачки тим.

Напред ФУЛМ!