Fëmijët e FULM në Muzeun e iluzioneve

Филип Неделковски Ngjarjet dhe Promovimet

Nata e Vitit të Ri me Fëmijët e FULM në Muzeun iluzioneve me siguri nuk do të harrohen kurrë

Shikoni reagimet e tyre dhe se si e përjetuan vizitën në këtë muze të pazakontë