Добитници на Студентска стипендија 2019

marija Настани и Промоции, Студенти

Нашиот драг пријател од Мичигенската лига на кредитни унии, Drew Egan со порака до студентите и честитки за добитниците Студентската стипендија за 2019та.

Честитки дечки и од нас