Fituesit e bursës studentore 2019

marija Ngjarjet dhe Promovimet

Shoku jonë I dashur nga liga e unioneve kreditore Micigen, Drew Egan me porosi deri te studentët dhe urime për fituesit e bursës Studentore për vitin 2019-të.

Urime djema dhe nga ne