Емилија Карапејова, Скопје

Филип Неделковски Вашите бизниси


Бјути Тренд Ива е салон за убавина (шминка и фризура) основан во 2003 година. Успешно работи со голем број на клиенти до денес. Во моментот има 3 вработени. Вработените постојано се усовршуваат на едукативни саеми, обуки во земјата и странство, каде се презентираат новитети и трендови од оваа област, меѓу кои во Италија, Турција, Словенија. Вработените имаат учествувано на повеќе натпревари, каде имаат освоено прво место и останати награди. Бјути Тренд Ива користи производи од реномирани брендови.” – вели сопственичката Емилија Карапејова.