Emilija Karapejova, Skopje

Филип Неделковски Vashite biznisi al

“Bjuti trend Iva është sallon për bukuri (grim dhe rregullim të flokëve) është themeluar në vitin 2003.Punon me sukses me një numër të madh të konsumatorëve deri sot.Për momentin ka 3 të punësuar. Punonjësit po përmirësohen vazhdimisht në panaire edukative, trajnime në vend dhe jashtë vendit, ku paraqiten risitë dhe trendët në këtë fushë, duke përfshirë në Itali, Turqi,Slloveni. Punonjësit kanë marrë pjesë në disa gara, ku kanë fituar vendin e parë dhe çmime të tjera. Bjuti Trend Iva përdor produkte nga markat e njohura, “thotë pronarja Emilia Karapeyeva