Новогодишно изненадување и зимување

marija Uncategorized @mk, Настани и Промоции

Со Новогодишната понуда на Штедилница ФУЛМ, брзо и лесно остварете ги сите ваши желби и потреби

Новогодишно изненадување и зимување!

На овој линк погледнете ја понудата на кредити на Штедилница ФУЛМ

За секој исплатен / рефинансиран кредит следува ПОДАРОК – ИЗНЕНАДУВАЊЕ,

а за најсреќниот  ВАУЧЕР ЗА ЗИМУВАЊЕ!

Промоцијата започнува на 12 ноември и ќе трае до 31 декември 2018 година.

Информирајте се за Новогодишната понуда во сите филијали на Штедилница ФУЛМ 

Следете нѐ на социјалните медиуми